Wulong is een initiatief om taiji en qigong voor mensen met beperkingen bereikbaar te maken. De lessen worden aan huis geven of in een kleine groep. De werkvorm wordt aangepast aan de mogelijkheden van de cursisten. Daarvoor is een Mindful Moves programma in ontwikkeling.

 

Peter de Koning is TCHA gecertificeerd instructeur bij Wulong in Gouda. Vanaf 2002 heeft hij zowel moderne als traditionele taijiquan en qigong geleerd.  Gefascineerd door de verscheidenheid van stijlen en opvattingen, is de bestudering van taiji en qigong in een stroomversnelling gekomen. Veel zelfstudie en het regelmatig volgen van workshops bij internationaal bekende meesters,  hebben daar in grote mate aan bijgedragen.

 

De laatste jaren heeft hij veel inspirerende workshops gevolgd bij grandmaster prof. Li Deyin en master Faye Yip en master Jesse Tsao. Jaarlijks bezoekt hij de seminars van prof. Li in Engeland en is member van het Deyin Taijiquan Institute. Hij is mede organisator van workshops met master Jesse Tsao en master Faye Yip. Daarnaast schrijft hij regelmatig artikelen, die gepubliceerd worden in het kwartaalmagazine Taiji Vizier. Hij is aangesloten bij de Stichting Taijiquan Nederland en maakt deel uit van een groep door Tai Chi Healthways gecertificeerde  instructeurs.

 

PARTNERS

Partners Tai Chi Healthways Nederland

 

Master Jesse Tsao

​www.tachihealthways.com

Nel van Biezen, Den Haag

www.yinyang-taichi.nl

 

Master Faye Yip

​www.deyin-taiji.com​

www.healthqiong.org.uk

 

Paul Seelen, Utrecht e.o.

www.taichi-reiki.nl